Asiakaspalautus

Asiakaspalautus


sisustetaan.fi nettikaupan käyttäjälle on tilaamilleen tuotteille 14 päivän palautusoikeus. Peruuttaessaan ostoksensa on asiakkaan ilmoitettava siitä palautusajan kuluessa. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoituksen voi tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä. 

Pidätämme toimituskulujen hinnan osuuden itsellämme mikäli tuotteessa ei ole vikaa (7,90€-19,90€ riippuen kuljetusyhtiöstä). Rikkinäinen/viallinen tuote vaihdetaan toki veloituksetta. 

Jos peruuttamisilmoituksen saapumisen ajankohdasta ei ole tarkkaa selvitystä,

  • postitse lähetetyn ilmoituksen katsotaan saapuneen yritykselle seitsemäntenä päivänä sen lähettämisestä.
  • sähköisesti lähetetyn ilmoituksen päivänä, jolloin ilmoitus on lähetetty.

Peruuttamisoikeuden käyttämiselle ei tarvitse esittää perusteluja. 

Tilauksen peruuttamisesta pitää ilmoittaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@sisustetaan.fi .

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen noutopisteestä ei riitä. Asiakkaan on oikeus ilmoittaa peruuttamisesta myös ennen tavaran toimittamista. Perimme tilauksen noutamatta jättämisestä aiheutuneet kulut 16-30€ (riippuen kuljetusyhtiöstä). 

Palautusaika lasketaan tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Jos kyseessä on säännöllisesti toimitettava tavara, peruuttamisaika lasketaan ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Tavaraan tutustuminen

Asiakkaan on pidettävä vastaanottamaansa tavara olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, jotta hänellä on oikeus peruuttamistilanteessa saada maksamansa summa kokonaan takaisin.  HUOM! LED-taulut ovat poikkeus, näitä ei saa avata muovikalvosta.

Jos asiakas ottaa tuotteen käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Jos tuote on muuttunut asiakkaan tutustuessa tuotteeseen myyntikelvottomaksi voi sisustetaan.fi kieltäytyä palauttamasta asiakkaan tuotteesta maksamaa summaa.

Tuotteen palautus

Jos asiakas peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa.

Pakkaathan tuotteet huolella, jos kyseessä särkyviä tuotteita. Laita ne samaan laatikkoon, jossa tilaus tuli. Huolehdithan että osoitekortti on paketissa luettavissa (viivakoodi), jotta palautus onnistuu. Tee palautus samaan noutopisteesen josta tilauksen hait. Teemme hyvityksen, kun tuotteet ovat meillä takaisin. 

(Tämä ohje Db Schenkerinllä toimitettuihin tilauksiin.) Postilla tilatut ole yhteydessä myynti@sisustetaan.fi. Meillä ei ole postin palautustunnusta.

Jos asiakas toimittaa palautuksen jotenkin muuten kuin edellä mainittu, ei sisustetaan.fi ota vastuuta palautuksesta aiheutuneista kustannuksista ellei toisin ole sovittu.

Tuotteet voi palauttaa osoitteeseen:

sisustetaan.fi

Kynnöstie 4

05810 Hyvinkää

Hyvitys

sisustetaan.fi hyvittää viivytyksettä asiakkaalta saadun maksun, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua vastaanotettuaan palautetun lähetyksen.

sisustetaan.fi palauttaa maksun samalla maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt.

Vaihtoehtoisesti asiakkaalle voidaan tarjota hyvitystä esimerkiksi lahjakortilla tai vastaavan arvoisella tuotteella, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottu vaihtoehto tai kieltäytyä kokonaan ja ottaa vastaan maksuhyvitys.